Woning
aankopen


Goed nieuws! Wij gaan ervoor zorgen dat jij binnenkort die felbegeerde woning in de omgeving Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs koopt. Waarschijnlijk heb je zelf al verwoede pogingen ondernomen, maar het wil helaas niet lukken. Tijd om onze aankoopbegeleiding in te schakelen en jouw plannen waar te maken.

Als eerste op de hoogte
Inmiddels heb je iedere centimeter woningaanbod tussen Rotterdam en Den Haag wel doorgespit. Zonder succes. Je bent niet de enige die weet dat dit een heel fijne plek is om te wonen. Plaats een zoekopdracht zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod.

Lees verder

De beste prijs
Als aankoopmakelaar hebben we toegang tot de database van NVM. Bovendien vernemen we via collega makelaars wat er binnenkort in de verkoop gaat. We trekken dus alle registers open in de jacht naar jouw nieuwe thuis. Tijdens bezichtigingen staan we aan jouw zijde. We kijken naar de bouwkundige staat, geven deskundig advies en zorgen door sterk te onderhandelen dat je een marktconforme prijs betaalt.

Gemakkelijk doorstromen?
Denk ook alvast eens na over de verkoop van je eigen huis of appartement. Naast begeleiding bij aankoop, kunnen we deskundig verkoopadvies geven. Zo krijg jij nog beter zicht op de mogelijkheden. De doorstroom naar een nieuwe woning maken we zo gemakkelijk mogelijk.

Wil jij of wilt u persoonlijke aankoopbegeleiding ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees minder

Kom in contact:

Bel 010 521 96 60