Woning
verhuren


Een woning of bedrijfsruimte verhuren levert rendement op. Interessant als jij (of u) denkt aan investeren in vastgoed, maar ook het overwegen waard als alternatief voor verkoop. Of als je/u tijdelijk naar het buitenland verhuisd. Verhuren in de vrije sector heeft echter meerdere aandachtspunten. Gelukkig kennen onze makelaars de ins- en outs van de huurmarkt in de regio Lansingerland.

Zorgvuldig verhuurproces
Tijdens een adviesgesprek inventariseren wij om te beginnen jouw of uw wensen. We bespreken ook de marktsituatie. Iedere verhuuropdracht is maatwerk, daarom stemmen we de procedure zorgvuldig met elkaar af. Vervolgens ondersteunen wij stap voor stap. Verwacht van ons: advies omtrent wetgeving, fiscale gevolgen en het opnemen van een verhuurbeding in de hypotheekakte. Het kan vervelende gevolgen hebben als hier vooraf niet zorgvuldig over is nagedacht.

Lees verder

Screenen van huurders
Uiteraard selecteren wij de kandidaat-huurders op basis van de door jou (of u) gestelde eisen en voorwaarden. Wij organiseren de bezichtigingen en bij een potentiële match doen wij onderzoek naar de huurder met behulp van verschillende screeningsmethodieken. Zo wordt de mogelijke huurder gecheckt op onder andere inkomsten en identiteit. Geen overbodige luxe als er verhuurd wordt aan expats of internationale bedrijven.

De beste overeenkomst
Wij zorgen dat er (snel) een betrouwbare huurder gevonden is. Uitsluitend met jouw/uw akkoord gaan wij over tot verhuur van de woning of bedrijfsruimte. Wij stellen de huurovereenkomst op, regelen de sleuteloverdracht en verzorgen de inspectieronde.

Mogen wij jouw woning of uw bedrijfsruimte verhuren? We helpen onze opdrachtgevers graag aan het hoogste rendement met de minste zorgen.

Wil jij of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees minder

Kom in contact:

Bel 010 521 96 60