Woning
verkopen


Een woningmarkt waarin veel vraag en weinig aanbod is, heeft voordelen voor de verkopende partij. Er is zicht op een korte doorlooptijd en een mooi resultaat. Maar hoe koop jij (of u) daarna met zekerheid terug? Er komt meer kijken bij de verkoop van een woning dan een presentatie op Funda of een goede onderhandelaar. Verkoop vergt strategie en kennis op lokaal niveau.

Het begint met verkoopadvies
Allereerst komen we graag langs voor een waardebepaling met verkoopadvies. We bekijken de woning nauwkeurig. Op basis van onze marktkennis en diverse statistieken (Funda, CBS, NVM en verhuisbewegingen) berekenen wij een richtprijs. Het is vervolgens onze taak als verkopend makelaar om zoveel mogelijk belangstelling te realiseren. Hoe groter de vraag, des te hoger de opbrengst!

Lees verder

Meer dan een verkoopmakelaar
Dankzij gecombineerde kennis van koop, verkoop en taxatie behoeden wij onze opdrachtgevers voor verborgen gebreken en narigheid achteraf. We kijken goed naar de bouwkundige staat van de woning en begeleiden in de slotfase alle juridische aspecten. We willen zeker weten dat niets jouw/uw succes in de weg staat.

De juiste doelgroep aanspreken
Online vindbaarheid en presentatie zijn belangrijke verkoopaspecten. Woningzoekenden in Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs staan bij ons ingeschreven en ontvangen een email zodra de woning ‘te koop’ wordt aangeboden. We benaderen ook geïnteresseerden uit Rotterdam en Den Haag, net als diverse aankoopmakelaars uit de metropoolregio. Via uitgekiende social media-marketing bereiken wij onze actieve Instagram en Facebook volgers.

De hoogste opbrengst
Met 25-jaar ervaring op zak, zijn wij bewezen onderhandelaars. Niet voor niets behalen wij de hoogste verkoopprijzen in de regio.

“Sell for more than the home next door”

Wil jij of wilt u persoonlijk verkoopadvies ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees minder

Kom in contact:

Bel 010 521 96 60