Woning
taxeren


Een verbouwing of aankoop van een huis in Bergschenhoek, Bleiswijk of Berkel en Rodenrijs, rentekorting op uw huidige hypotheek (risico-afslag), verkoop vanwege scheiding of een overlijden in uw of jouw familie? Ongeacht de aanleiding voor een taxatieaanvraag brengen wij de woningwaarde in kaart, zodat er keuzes gemaakt kunnen worden. Als beëdigd taxateur (NRVT) doen we dat onafhankelijk en bovendien zo prettig mogelijk.

Geaccepteerd door iedere bank
Omdat een hypotheekaanvraag de meest voorkomende reden voor een taxatie is, benadrukken we dat het taxatierapport dat wij opstellen gevalideerd wordt door het NWWI. Dit keurmerk garandeert een officieel document dat iedere Nederlandse geldverstrekker accepteert. Het betekent ook dat ons taxatierapport onafhankelijk wordt uitgevoerd.

Lees verder

Samenvatting taxatierapport
De taxatiewaarde beschrijft dus de officiële marktwaarde van een woning. Wij creëren het taxatierapport door het type woning, de grootte en de indeling te inspecteren. Maar we letten ook op de ligging, voorzieningen in de buurt en duurzame aanpassingen. Tijdens ons bezoek zullen we foto’s maken die we toevoegen aan het verslag. Terug op kantoor nemen we recent verkochte woningen in directe omgeving en kadastergegevens door. Het resultaat is een door het NWWI gevalideerd taxatierapport.

Wil jij, of ontvangt u, graag een taxatie? Neem contact op. Wij zetten onze vakkennis in voor een kwalitatief taxatierapport.

Lees minder

Kom in contact:

Bel 010 521 96 60