Lagerweij
& Fonk


Uit ervaring weten we dat het kopen of verkopen van een woning als spannend wordt ervaren. Het is daarom belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de makelaar die jou of u op de woningmarkt begeleidt. Zelf willen we ook graag dat het ‘klikt’ tijdens de samenwerking. Op die manier kunnen wij alle zorgen wegnemen en van de succesvolle aankoop of verkoop een groot plezier maken.

“Vertrouwen moet je verdienen”
Dat is een uitspraak waar wij volledig achter staan. Als NVM- makelaar en -taxateur hebben we betrouwbaarheid vooropstaan. Wij zetten alles op alles om de maximale verkoopopbrengst te realiseren en zorgen er ook voor dat je die felbegeerde woning kunt aankopen. Daarnaast denken we ook mee met lokale ondernemers, door het realiseren van (ver)koop of (ver)huur van hun bedrijfspand.

Lees verder

Wat ons kenmerkt?
Ons grootste plezier is dat wij mensen blij maken. Wij zijn een team van oprechte professionals, waarvoor samenwerking en service vooropstaat. We hebben ruim 25 jaar ervaring en kennis in huis. Wat overigens niet betekent dat we stil hebben gestaan. In tegendeel, wij maken gebruik van moderne presentatietechniek en houden onze kennis op topniveau.

Een ijzersterk team
Lagerweij & Fonk Makelaars genereert de hoogste verkoopprijzen van Lansingerland. Wij zijn de best verkopende makelaar ten noorden van Rotterdam, met aanbod in Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en omstreken. We zijn kennisgedreven en resultaatgericht.

Wil jij of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem vrijblijvend
contact met ons op.

Lees minder

Team

Martin Lagerweij
Martin Lagerweij

Register Makelaar Taxateur RMT

Marlinda Moerman
Marlinda Moerman

Makelaar K-RMT

Max Wibier
Max Wibier

Makelaar K-RMT

Patricia van der Kraan
Patricia van der Kraan

Makelaar A-RMT

Miranda Karelse
Miranda Karelse

Commercieel medewerker

Nicole Bolleboom
Nicole Bolleboom

Commercieel medewerker

Marjolijne Braun
Marjolijne Braun

Commercieel medewerker

Lagerweij & fonk in cijfers

Lagerweij & Fonk Lagerweij & Fonk

Gemiddelde doorlooptijd van 24 dagen
Al 25 jaar de makelaar van Lansingerland en omstreken
Gemiddeld Funda cijfer: 9,2
170 woningen verkocht afgelopen jaar