Nieuwbouw


Nieuwbouw kopen is anders dan verhuizen naar een bestaand huis. Als geïnteresseerde kun je vooraf enkel de bouwlocatie bezichtigen. Daarom is het belangrijk dat wij als nieuwbouwmakelaar jouw of uw beeldvorming zo compleet mogelijk maken. Een uitdaging die wij al ruim 25 jaar waarmaken. We zorgen ervoor dat woonwensen vertaald worden naar een prachtig eindresultaat.

Toekomst in eigen handen
Zelf beslissen hoe de toekomstige woning eruit komt te zien, dat is een droom die werkelijkheid wordt wanneer er gekozen wordt voor een nieuwbouwwoning. Een andere belangrijke beweegreden is de besparing op maandelijkse energiekosten. Gezien de toenemende gas- water en lichtprijzen is het hebben van een energielabel A++ of hoger niet langer een luxe, maar een doel op zich.

Lees verder

Voor (w)elke doelgroep
Duurzaamheid, comfort en ruimte spreken tot de verbeelding. Niet voor niets kiezen jonge gezinnen die willen verhuizen uit de binnensteden van Rotterdam of Den Haag, maar ook gepensioneerden uit de omgeving Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs voor het woonplezier van nieuwbouw. Een nieuwe woning biedt immers gemak en comfort, in een omgeving waar gelijkgestemden bij elkaar komen.

Wat komt erbij kijken
We begeleiden het gehele aankoopproces van A tot Z. Denk aan de volgende punten:

  • Meerwerkopties
  • Bouwrente
  • Grondrente
  • Bouwtermijn
  • Waardebepaling (huidige woning)

Zodat jij of u weloverwogen een aankoopbeslissing kunt nemen.

Wil jij aan jouw toekomst bouwen? Kiest u voor een nieuwbouwwoning? Neem contact op. Wij zorgen dat er inzicht ontstaat in de diverse mogelijkheden.

Lees minder

Kom in contact:

Bel 010 521 96 60

Onze partners

Onze partners Onze partners