2 onder 1 kapwoning

€ 825.000,- tot € 879.000,-

Meer foto's
Meer foto's

+ 5

+ 4

Meer foto's

Omschrijving

Wilderszijde is straks 6 bijzondere 2 onder 1 kapwoningen rijk. De woningen genieten van maarliefst 162 – 165 m2 aan woonplezier en zijn te herkennen aan de warme roodbruine gevelstenen met houten accenten. Grote ramen bieden uitzicht op de tuin gelegen op het noordwesten. Heb je ook de eigen oprit met grote berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein gezien? Dat is lekker thuiskomen!

Zeeën van ruimte

Het woongedeelte is een grote, open ruimte met genoeg plek voor een leefkeuken met riante eettafel en lekkere zithoek. Je vindt hier ook een toegang naar de aangebouwde garage én natuurlijk de achtertuin. Op de 1e verdieping heb je 3 ruime slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer met een inloopdouche, wastafel en optioneel een ligbad. De zolder biedt ruimte voor eigen invulling. Wordt het bijvoorbeeldde gym of een thuiswerkplek? Je kunt er nog veel kanten mee op!

Aan alles gedacht

In Polderwijk is werkelijk aan alles gedacht. Zo zorgen de vele bomen, gezellige erfafscheidingen en natuurvriendelijke oevers en speelplekken voor het nodige groen. Zelfs nestkasten als onderdak voor vogels en insecten krijgen in deze wijk een plek. Tot slot zijn de woningen voorzien van energielabel A++++ en woon je hier helemaal klaar voor de toekomst!