Appartement COL

€ 262.500,- tot € 270.000,-

Meer foto's
Meer foto's

Omschrijving

NIEUW IN VERKOOP, PARK HILL.

Interesse? Schrijf u in voor dinsdag 30 juli a.s. vóór 12.00 uur d.m.v. het inschrijfformulier welke te vinden is op de website van Park Hill!

Aan de Ad van der Steurzoom komen 15 prachtige appartementen en 4 ruime eengezinswoningen.
Hier woont u rustig en vrij, aan de rand van Parkzoom 1 aan een autovrije dijk. Koop dat leuke tuinbankje maar vast, want vanuit de voortuin of uw balkon kijkt u uit over het Annie M.G. Schmidtpark voor de deur. Wat een heerlijke plek om te zitten en te genieten van de avondzon!

De appartementen zien er schitterend uit. Ze zijn gevarieerd en speels door de verschillende balkons. Er wordt een mooie gevelsteen toegepast.

De appartementen komen aan de autovrije dijk optimaal tot hun recht. Eenmaal binnen ziet u waarom. U kijkt vanuit uw appartement over de dijk heen en u heeft zicht op het Annie M.G.Schmidtpark.

15 APPARTEMENTEN

Deze appartementen danken hun riante woonoppervlak aan de extra brede binnenmaat van maar liefst 10.8 meter. Dit zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt met de indeling van deze verdieping. En wat dacht u van de ruime slaapkamers die deze woningen bieden. De kleinste heeft ook nog een balkon. Dat wordt nog lastig kiezen!

Appartement COL: Dit ruim opgezette appartement van ca. 80 m² aan de kopzijde is te vinden op de begane grond, 1e en 2e verdieping van Park Hill. De riante living van ca. 7.47 x 5.15 m² biedt ruimte aan een grote eettafel voor heerlijke avondjes eten, drinken en gezelligheid. Maar daarnaast is er ook nog ruimte voor die heerlijke grote bank!

KENMERKEN

Gelegen op begane grond, 1e en 2e verdieping;
Gebruiksoppervlakte 79.4 m²;
Ruime living met bijzonder grote ramen aan 3 zijden;
Buitenruimte aan de zuidzijde;
Twee slaapkamers;
Badkamer incl. sanitair en tegelwerk;Apart toilet met wandcloset;
Technische ruimte;
Berging op begane grond.

Prijzen appartementen Col: vanaf € 262.500,– v.o.n. t/m € 270.000,– v.o.n.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.