Eengezinswoning DAL

€ 317.500,- tot € 327.500,-

Meer foto's
Meer foto's

Omschrijving

NIEUW IN VERKOOP, PARK HILL.

Interesse? Schrijf u in voor dinsdag 30 juli a.s. vóór 12.00 uur d.m.v. het inschrijfformulier welke te vinden is op de website van Park Hill!

Aan de Ad van der Steurzoom komen 15 prachtige appartementen en 4 ruime eengezinswoningen.
Hier woont u rustig en vrij, aan de rand van Parkzoom 1 aan een autovrije dijk. Koop dat leuke tuinbankje maar vast, want vanuit de voortuin of uw balkon kijkt u uit over het Annie M.G. Schmidtpark voor de deur. Wat een heerlijke plek om te zitten en te genieten van de avondzon!

4 EENGEZINSWONINGEN

Wat spreekt u het meest aan in een woning? Een statig voorkomen, veel ruimte en uitstraling? Wel, aan die voorwaarden voldoen deze eengezinswoningen allemaal. Het zijn de details die de uitstraling bepalen. In de eengezinswoningen in Park Hill wordt aan alle voorwaarden voldaan om uw woonplezier voor de komende jaren te waarborgen.

Woningtype DAL: De ruime woonkamer met open keuken nodigt uit om flink te experimenteren met de opstelling van uw meubels. Op de eerste verdieping, met 3 slaapkamers en een extra slaapkamer op de zolder, heeft u de zekerheid dat alle huisgenoten over privacy beschikken. De ruime badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is uitgerust met een toiletopstelling.

KENMERKEN

Ca.119 m2 gebruiksoppervlakte;
Woningbreedte 5.1 meter;
Tuingerichte lichte woonkamer;
Open keuken aan de voorzijde;
Parkeren in eigen achtertuin;
3 slaapkamers op de 1e verdieping;
Badkamer inclusief tegelwerk en sanitair, zoals een wandcloset;
Uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
Zolderverdieping met technische ruimte en 4e slaapkamer;

Prijzen eengezinswoningen Dal: vanaf € 317.500,– v.o.n. t/m € 327.500,– v.o.n.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.