Herenhuis

€ 589.000,- tot € 695.000,-

Meer foto's
Meer foto's

+ 4

+ 3

Meer foto's

Omschrijving

Deze 8 rijwoningen liggen aan de noordoostkant van Polderwijk fase 1 en zijn met een beukmaat van 5.7 meter net wat breder. De knusse woonblokken zijn voorzien van houten geveldetails, veranda’s en hier en daar een tuitgevel die voor net wat extra ruimte zorgt. Ze beschikken over 131 – 145 m2 aan woonplezier, 3 volwaardige slaapkamers en een voor- en achtertuin met berging en achterom. Enkele woningen hebben zelfs de luxe van 2 eigen parkeerplaatsen. Dat wil toch iedereen?

Welkom thuis

Op de begane grond vind je aan de voorzijde de open keuken. Aan de andere kant van de kamer is plek voor een ruime zithoek, die mooi grenst aan de tuin. Slapen en badderen, dat doe je op de eerste verdieping. Op zolder heb je, naast de technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en -droger, nog meer ruimte om helemaal zelf in te richten. Weet jij al wat het wordt?

Aan alles gedacht

In Polderwijk is werkelijk aan alles gedacht. Zo zorgen de vele bomen, gezellige erfafscheidingen en natuurvriendelijke oevers en speelplekken voor het nodige groen. Zelfs nestkasten als onderdak voor vogels en insecten krijgen in deze wijk een plek. Tot slot zijn de woningen voorzien van energielabel A++++ en woon je hier helemaal klaar voor de toekomst!