Rijwoning

€ 520.500,- tot € 619.000,-

Meer foto's
Meer foto's

+ 5

+ 4

Meer foto's

Omschrijving

Deze rijwoningen van 5.1 meter breed bevinden zich aan de buitenrand en midden in Polderwijk. De lange blokken zijn voorzien van verspringende gevels en kappen, rijke (houten) details en roodbruin metselwerk. De 27 woningen beschikken over 116 – 129 m2 aan woonplezier, 3 volwaardige slaapkamers en een voor- en achtertuin met berging en achterom. Daarnaast zijn sommige woningen van dit type extra diep of hebben een tuitgevel op de tweede verdieping, wat zorgt voor net dat beetje extra ruimte.

Welkom thuis

Stal de auto in een van de parkeerhofjes of aan de straat voor de deur en kom binnen in je nieuwe huis. Op de begane grond vind je aan de voorzijde de open keuken. Aan de andere kant van de kamer is plek voor een knusse zithoek, die mooi grenst aan de tuin. De slaapkamers en badkamer zijn op de eerste verdieping. Op zolder heb je, naast de technische ruimte met aansluitingen voor wasmachine en -droger, nog meer ruimte om helemaal zelf in te richten. Weet jij al wat het wordt?

Aan alles gedacht

In Polderwijk is werkelijk aan alles gedacht. Zo zorgen de vele bomen, gezellige erfafscheidingen en natuurvriendelijke oevers en speelplekken voor het nodige groen. Zelfs nestkasten als onderdak voor vogels en insecten krijgen in deze wijk een plek. Tot slot zijn de woningen voorzien van energielabel A++++ en woon je hier helemaal klaar voor de toekomst!