Vrijstaande woning

€ 965.000,- tot € 1.035.000,-

Meer foto's
Meer foto's

+ 6

+ 5

Meer foto's

Omschrijving

Bijzonder wonen aan de natuurvriendelijke oevers en het groen. Het kan in de nieuwe wijk Polderwijk, bijvoorbeeld in een van deze 6 vrijstaande woningen. Dit zestal met prachtige geveldetails, zoals licht houten bekleding, staat garant voor veel woonplezier. Zo is de 171-172 m2 aan woonoppervlakte natuurlijk fantastisch en de tuin op noord- of zuidwesten ronduit heerlijk. Gezien de vrije ligging en ruime opzet van de kavels, voel je je hier één met de omgeving en geniet je op elk moment van de dag. Wordt dit jouw favoriet?

Alle ingrediënten voor ultiem woonplezier

Met 2 parkeerplekken op eigen terrein is het hier lekker thuiskomen. De oprit biedt ook toegang tot de grote aangebouwde berging met een deur naar de tuin. Het leefgedeelte is dankzij de hoge ramen lekker licht en de U-vorm creëert gezellige hoekjes, zonder de verbinding tussen koken, eten en wonen te verliezen. Ook loop je via de deur zo de tuin in. Op de 1e etage heb je 3 slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer met een inloopdouche, wastafel en optioneel een ligbad. De zolder heeft een 4e slaapkamer en techniekruimte met plek voor de wasmachine en droger. Wat je met de vrije meters doet, dat is helemaal aan jou!

Aan alles gedacht

In Polderwijk is werkelijk aan alles gedacht. Zo zorgen de vele bomen, gezellige erfafscheidingen en natuurvriendelijke oevers en speelplekken voor het nodige groen. Zelfs nestkasten als onderdak voor vogels en insecten krijgen in deze wijk een plek. Tot slot zijn de woningen voorzien van energielabel A++++ en woon je hier helemaal klaar voor de toekomst!