Gordelweg 49A

3037 AE, Rotterdam

€ 250.000,- k.k.

Meer foto's
Meer foto's

+ 22

+ 21

Meer foto's

Omschrijving

Bent u op zoek naar een appartement op een geweldige locatie in Rotterdam? Dan is dit uw kans! Op loopafstand van verschillende winkels, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Het gezellige Oude Noorden en Blijdorp liggen daarbij om de hoek. Interesse? Dan nodigen wij u van harte uit, om geheel vrijblijvend de Gordelweg 49 A te komen bezichtigen.

Indeling:
Begane grond: Via de entree in de portiek kunt u door middel van een trapopgang het appartement op de tweede verdieping bereiken.

2e verdieping: Entree/hal, meterkast, keuken voorzien van wasmachine aansluiting, keukenblok en vaste kast. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. De hal is voorzien van twee vasten kasten en toegang tot het toilet.
Slaapkamer achterzijde van ca. (260×440 cm.) Slaapkamer met toegang tot de badkamer voorzien van wastafel en douche. Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer gesitueerd en tevens een slaapkamer van ca. (197x 230 cm.)

Diversen:
– Gelegen op eigen grond;
– Warm water via geiser;
– Gedeeltelijk kunststof kozijnen;
– Woonoppervlakte van 67 m2;
– VVE bijdrage van circa € 121,- per maand;
– In de koopovereenkomst zal de Ouderdomsclausule worden opgenomen;
– Oplevering: in overleg.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Move.nl Dossier
Wanneer u bij ons een bezichtiging heeft ingepland, krijgt u toegang tot het Move.nl bezichtigingsdossier van de woning.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kunt u per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1936
Woonoppervlakte
67 m2
Soort object
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
218 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Energielabel
D
Isolatie
Dubbelglas
Warm water
Geiser eigendom
Tuin
Geen tuin
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte

Interesse in de woning?

Bel 010 521 96 60
Plan bezichtiging

Locatie

Deel deze woning