Muiderstraat 86

2652 BW, Berkel En Rodenrijs

Verkocht

Verkocht
Meer foto's

Omschrijving

Fraai senioren (55+) appartement gelegen op de 2e verdieping van seniorenappartementencomplex de “Zilveren Schakel”, met een schitterend uitzicht over het openbaar groen aan de balkonzijde, nabij diverse uitvalswegen en voorzieningen zoals het gezellige centrum van Berkel en Rodenrijs.

Begane grond: Centrale entree/hal met het bellentableau, de brievenbussen, trappenhuis, de liftopgang en de bergingen. Tevens is er een gezellige, gezamenlijke hobby- cq. ontmoetingsruimte.

Indeling:
2e verdieping: Entree/hal met meterkast, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje. De keukenruimte is gesitueerd aan de voorzijde en v.v. koelkast, vriezer en inductiekookplaat. Woonkamer met prachtig, vrij zicht over water en groen en toegang tot het balkon. Praktische bergruimte aanwezig, tussen de woonkamer en keuken.
Vanuit de woonkamer is de ouderslaapkamer te bereiken. Badkamer v.v. inloopdouche en wastafelmeubel. Technische ruimte cq. berging met de wasmachine- en drogeropstelling, C.V. en WTW. Tweede slaapkamer, gesitueerd aan de voorzijde van het appartement.

Diversen:
-Inpandige berging aanwezig op de begane grond, v.v. elektra;
-Voldoende parkeergelegenheid aanwezig op straat, zo ook voor de deur op het terrein behorende
bij het appartementencomplex;
-Per appartement dient minimaal één van de bewoners 55 jaar of ouder te zijn. Daarnaast dient de koper zich aan de woonregels te houden en wordt men verplicht lid van de bewonersvereniging “Senioren Woongroep De Zilveren Schakel” (ca. € 25,– per jaar). Hieruit worden ook een aantal activiteiten georganiseerd in de ondergelegen ontmoetingsruimte “De Muiderhoek”;
-Kosten voor het opladen van een elektrische fiets in de kelderbox bedragen € 10,– per jaar per fiets;
-Bijdrage V.v.E. € 155,64 per maand;
-Balkonligging: noordwest;
-In de koopovereenkomst wordt de niet zelfbewoningsclausule opgenomen;
-Oplevering: in overleg.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Move.nl Dossier
Wanneer u bij ons een bezichtiging heeft ingepland, krijgt u toegang tot het Move.nl bezichtigingsdossier van de woning.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kunt u per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons besproken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Status
Verkocht
Bouwjaar
2003
Woonoppervlakte
80 m2
Soort object
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
249 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Daktype
Plat dak
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd, HR glas
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Tuin
Geen tuin
Schuur / Berging
Inpandig
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
Lift, Zonnepanelen

Interesse in de woning?

Bel 010 521 96 60
Plan bezichtiging

Locatie

Deel deze woning