Zuidersingel 62

2651 AK, Berkel En Rodenrijs

Verkocht

Verkocht
Meer foto's

Omschrijving

LET OP! DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN MET EEN BIEDEN VANAF
PRIJS VAN € 250.000,– K.K.

In een rustige straat met veel groen in de nabij omgeving ligt deze landelijk gelegen kleine casco 2/1 kapwoning. Droom je van een eigen huis en ben je een handige klusser? Pak deze kans dan aan met twee (rechter)handen! Wij zien u graag bij de Zuidersingel 62 voor een bezichtiging.

Diversen:
-Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet zelfbewoningsclausule zullen in de koopovereenkomst worden opgenomen;
-Voor deze woning is geen vragenlijst B van toepassing;
-Oplevering: in overleg.

Move.nl Dossier
Wanneer u bij ons een bezichtiging heeft ingepland, krijgt u toegang tot het Move.nl bezichtigingsdossier van de woning.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kunt u per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons besproken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Status
Verkocht
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
75 m2
Perceeloppervlakte
152 m2
Type woning
Twee onder één kapwoning
Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
Inhoud
295 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Daktype
Zadeldak
Energielabel
F
Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
101 m2
Ligging hoofdtuin
Noordwest
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Matig tot redeljk
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte

Interesse in de woning?

Bel 010 521 96 60
Plan bezichtiging

Locatie

Deel deze woning