Theeroos 51

3068 BZ, Rotterdam

€ 375.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud
Meer foto's
Meer foto's

+ 33

+ 32

Meer foto's

Omschrijving

STARTERS OPGELET!
Goed onderhouden en uiterst kindvriendelijk ( autoluw ) gelegen eengezinswoning. Dit huis beschikt over een ca. 15 meter diepe achtertuin met een uitstekende zuidwest ligging. Scholen, winkelcentrum, openbaar vervoer en het fraaie natuur/recreatiegebied “Het Lage Bergse Bos” zijn in de directe omgeving. Interesse? Dan nodigen wij u van harte uit om Theeroos 51 te komen bezichtigen.

Indeling:
Begane grond: hal/entree voorzien van een recent geplaatste meterkast ( 2023 ). Heerlijke lichte en tuingerichte woonkamer met toegang tot de zonnige achtertuin. De keuken is eenvoudig afgewerkt en is aan de voorzijde geplaatst.

1e Verdieping: overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers afm. ( ca. 270 x 509 cm. ), ( ca. 240 x 409 cm. ) en ( ca. 300 x 245 cm. ). De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en een wastafel.

2e Verdieping: voorzolder met de Cv-opstelling ( 2017 ) en een ruime 4e slaapkamer afm. ( ca. 310 x 591 cm. ) welke voorzien is van een groot dakraam.

Diversen:
-De woning staat op 164 m2 eigen grond!
-Buitenzijde is in 2021 geschilderd;
-6 zonnepanelen, geplaatst in 2023;
-In de koopovereenkomst zal de NIET zelfbewoningsclausule en de ouderdomsclausule worden opgenomen;
-Er is geen vragenlijst B en roerende zakenlijst voor deze woning beschikbaar;
-Oplevering: in overleg (kan snel).

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Move.nl Dossier
Wanneer u bij ons een bezichtiging heeft ingepland, krijgt u toegang tot het Move.nl bezichtigingsdossier van de woning.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kunt u per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Status
Verkocht onder voorbehoud
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1983
Woonoppervlakte
110 m2
Perceeloppervlakte
164 m2
Type woning
Tussenwoning
Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
396 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Daktype
Zadeldak
Energielabel
B
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Schuur / Berging
Vrijstaand steen
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
Dakraam, Zonnepanelen

Interesse in de woning?

Bel 010 521 96 60
Plan bezichtiging

Locatie

Deel deze woning