Kleihoogt 17

2651 KV, Berkel En Rodenrijs

€ 1.500.000,- k.k.

Meer foto's
Meer foto's

+ 57

+ 56

Meer foto's

Omschrijving

Op een schitterend kavel van 3.450 m2 ligt deze vrijstaande woning met een grote multifunctionele loods van maar liefst ca. 1149,1 m2 vloeroppervlakte en een vrijstaande garage/berging van ca. 45,8 m2. De “natuur als buur”! De kavel grenst aan het fraaie natuur en recreatiegebied “De Groenzoom”. Interesse? Dan nodigen wij u van harte uit, om geheel vrijblijvend, de Kleihoogt 17 te komen bezichtigen.

Indeling woonhuis:
Begane grond: Hal/entree met een meterkast. Woonkamer voorzien van een elektrische haard. Open eiken keuken en een praktische aangrenzende bijkeuken en een apart toilet. Drie slaapkamers van ca. (400 x 350 cm.), (403 x 266 cm.), (400 x 270 cm.) en badkamer van ca. (177 x 196 cm.), kelder.

1e Verdieping: Overloop met een apart toilet, pantry, vier slaapkamers van respectievelijk ca. (398 x 367 cm.), (414 x 230 cm.), (400 x 230 cm.) en (400 x 275 cm.) en een vliering.

Diversen:
-Download gerust de plattegronden voor de afmetingen van de woning om zo een goed beeld te krijgen van de ruimtes;
-De woning is geheel voorzien van HR++ dubbelglas, spouwmuurisolatie, zonnepanelen (liggen op het dak van de loods) en een 800 liter zonneboiler met 4 grote zonnecollectoren;
-De woning is in goede staat, maar kan natuurlijk naar eigen inzicht gemoderniseerd/gerenoveerd worden.
-Tuin rondom.

Indeling Loods:
De loods bestaat uit totaal ca. 1149,1 m2 vloeroppervlakte, verdeeld over 2 verdiepingen. Verder is de loods ingedeeld in diverse units die allen een eigen entree en stroommeter hebben.
Begane grond: bestaat o.a. uit een grote middenruimte welke voorzien is van een grote roldeur en een doorloopdeur, bergingen/magazijnen, keuken, 2 toiletten, kantine en een apart kantoor. Middels een binnentrap is dezelfde vloeroppervlakte ook op de verdiepingsvloer beschikbaar. Verder beschikt de loods over diverse opslag units, toilet, C.V.-ruimte met 2 C.V. ketels, elektriciteitsruimte met voor elke unit een eigen meter, 800 liter boiler met 4 zonnecollectoren en 40 stuks zonnepanelen t.b.v. zowel de loods als het woonhuis.

1e verdieping: grote middenruimte (nu behorend bij de grote ruimte in het midden van de begane grond), diverse opslagunits, 3 kantoren met een gezamenlijke keuken en sanitair. 1 studio/atelier met uitzicht op de “Groenzoom” en voorzien van een eigen open keuken en sanitair. 1 ruime studio/atelier, ook met een prachtig uitzicht op de “Groenzoom” voorzien van een eigen open keuken, sanitair en een entresol.

Diversen:
-Download gerust de plattegronden voor de afmetingen van de loods om zo een goed beeld te krijgen van de ruimtes;
-Garage/berging, dit stenen en vrijstaande gebouw bestaat uit 3 ruimtes met een eigen entree (1 als garage met een garagedeur en 2 als bergruimte);
-Op het gehele terrein ligt de bestemming ‘wonen’. Dit betekent concreet dat niet elke activiteit in de loods toegestaan is. Van de koper wordt verwacht dat deze zelf bij de gemeente navraagt of de gewenste activiteit toegestaan is;
-In de koopovereenkomst zal de ouderdomsclausule, niet zelf bewoningsclausule en de asbestclausule worden opgenomen;
-Oplevering: in overleg.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Move.nl Dossier
Wanneer u bij ons een bezichtiging heeft ingepland, krijgt u toegang tot het Move.nl bezichtigingsdossier van de woning.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kunt u per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons besproken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.500.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
168 m2
Perceeloppervlakte
3.450 m2
Type woning
Vrijstaande woning
Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, Open ligging
Inhoud
603 m3
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
7
Daktype
Zadeldak
Energielabel
E
Isolatie
Muurisolatie, HR glas
Warm water
CV ketel, Zonneboiler
Verwarming
CV ketel
Tuin
Tuin rondom
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Schuifpui, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Interesse in de woning?

Bel 010 521 96 60
Plan bezichtiging

Locatie

Deel deze woning