Romenpad 133

2652 BZ, Berkel En Rodenrijs

€ 2.000,- per maand

Verhuurd
Meer foto's
Meer foto's

+ 34

+ 33

Meer foto's

Omschrijving

BINNENKORT IN VERHUUR!

Verhuur t.b.v. particuliere bewoning!

Uitstekend nabij recreatiegebied de Groenzoom gelegen, uitgebouwde eengezinswoning met vier slaapkamers en een zonnige ca. 12 meter diepe achtertuin. Interesse? Mail ons uw gegevens en zodra wij kunnen bezichtigen nemen wij contact met u op.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree voorzien van een modern toilet, uitgebouwde woonkamer van ca. 37 m2 voorzien van een vaste kast en een grote schuifpui met toegang tot de zonnige achtertuin. De open keuken beschikt over een koelkast, vaatwasser, combimagnetron en een afzuigkap. Het geheel is keurig afgewerkt met een nette laminaatvloer.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot de 3 keurig afgewerkte slaapkamers afm. (ca. 221 x 286 cm.), (ca. 283 x 460 cm.) en (ca. 355 x 283 cm.) alle met een laminaatvloer en 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kledingkast. De badkamer beschikt over een wandcloset, douchecabine en een wastafelmeubel.

2e Verdieping: Praktische lichte voorzolder met de wasmachine-/drogeraansluiting, ruime slaapkamer afm. (ca. 292 x 629 cm.) voorzien van een dakkapel aan de voorzijde en een dakraam aan de achterzijde en een laminaatvloer.

Diversen:
-Huurtermijn van minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar;
-2 maanden kijkrecht voor de verhuurder bij beëindiging van het huurcontract;
-Er mogen geen veranderingen aan het gehuurde plaatsvinden;
-Huisdieren zijn niet toegestaan;
-Roken is niet toegestaan;
-Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet en tv;
-Waarborgsom van 2 maanden huur;
-Huurprijsherziening: De huurprijs zal jaarlijks met een door de CBS vastgesteld percentage worden verhoogd volgens het gestelde in de algemene huurbepalingen huurovereenkomst woonruimte;
-Verhuurder heeft het recht om de woning 1x per maand te inspecteren;
-Alle kamers zijn voorzien van gordijnen en verlichtingsarmaturen;
-Houten berging in de achtertuin afm. (ca. 298 x 186 cm.);
-Er worden geen uitingen gedaan over het toewijzingsbeleid;
-Oplevering: prognose juli/augustus 2023.
-Huurprijs: € 1950,– per maand excl. gas, water, elektra, internet en tv.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Huurvoorwaarden:

Werkgeversverklaring
Op het inschrijfformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient origineel en van recente datum te zijn voorzien en te worden ondertekend door de werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u een recente loonstrook bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft (zoals bijvoorbeeld pensioengerechtigden), dient u een recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen.

Zelfstandigen
Zelfstandigen dienen een volledige, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans (uitgebreide winst- en verliesrekening) van de afgelopen twee jaar te overleggen. Tevens is een bankgarantie vereist. Zelfstandigen dienen tenminste één jaar zaak te hebben gevoerd.
Indien ook het eigen vermogen meegerekend dient te worden, dient hier ook een opgave van te worden meegezonden. Tevens dient een kopie van een geldig legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

Verklaring eigenaar/beheerder/hypotheekhouder(s)
Op het inschrijfformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhoudersverklaring.

Huurperiode
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden en wordt stilzwijgend verlengd met één maand. De opzegtermijn bedraagt één volle kalendermaand.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.000,- per maand
Aanvaarding
In overleg
Status
Verhuurd
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
2015
Woonoppervlakte
124 m2
Perceeloppervlakte
142 m2
Type woning
Tussenwoning
Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk
Inhoud
432 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Daktype
Zadeldak
Isolatie
Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Schuur / Berging
Vrijstaand hout
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
Schuifpui, Dakraam

Interesse in de woning?

Bel 010 521 96 60
Plan bezichtiging

Locatie

Deel deze woning