Bas Jungeriusstraat 244C 01

3081 VS, Rotterdam

€ 275.000,- k.k.

Meer foto's
Meer foto's

+ 20

+ 19

Meer foto's

Omschrijving

Deze leuke woning ligt op steenworp afstand van het winkelcentrum Zuidplein, welke de afgelopen twee jaar een ware metamorfose heeft ondergaan. Hier bevinden zich diverse winkels, supermarkten en het metro- en busstation. Daarnaast ben je op 15 minuten fietsafstand in het centrum van Rotterdam! Interesse? Dan nodigen wij u van harte uit, om geheel vrijblijvend de Bas Jungeriusstraat 244 C-01 te komen bezichtigen.

Indeling:
Begane grond heeft een gedeelde opgang naar de verdiepingen.

1e verdieping:
Entree/hal met toegang tot de riante woonkamer met een erker aan de voorzijde. Via de hal is er toegang tot de badkamer welke is voorzien van een toilet, wastafel en douche. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, wasbak, CV-opstelling en wasmachine aansluiting. Het balkon is toegankelijk via de keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u de ruime slaapkamer van ca. ( 328 x 366 cm. ) welke is voorzien van een badkamer (2021) met inloopdouche en wastafel. Tevens is er vanuit de slaapkamer ook toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer is ook toegang tot de 2e slaapkamer van ca. ( 285 x 186 cm. )

3e verdieping: ‘Studio’
Entree/hal met overloop. Toegang tot de badkamer welke is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Separate toiletruimte voorzien van een hangend toilet met fontein. Studio van ca. ( 510 x 536 cm. ) welke is voorzien van een wastafel, inloopdouche, wasmachine opstelling en de CV opstelling.

OMSCHRIJVING REGISTERGOED
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste verdieping met slaapetage aan de rechter achterzijde op de derde verdieping met toebehoren gelegen te 3081 VS Rotterdam, Bas Jungeriusstraat 244 C I, kadastraal bekend gemeente Charlois, sectie E, complexaanduiding 4552, appartementsindex 4,

Diversen:
– Gelegen op eigen grond;
– Gedeeltelijk kunststof kozijnen;
– Bijdrage VVE ca. € 40,- per maand;
– In de koopovereenkomst zal de NIET zelfbewoningsclausule worden opgenomen;
– In dit gebied van Rotterdam is de opkoopbescherming van toepassing, voor meer informatie
verwijzen wij u door naar de Gemeente Rotterdam;
– Oplevering in overleg.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Move.nl Dossier
Wanneer u bij ons een bezichtiging heeft ingepland, krijgt u toegang tot het Move.nl bezichtigingsdossier van de woning.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kunt u per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons besproken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
82 m2
Soort object
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
Inhoud
280 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Energielabel
E
Isolatie
Dubbelglas
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Tuin
Geen tuin
Parkeerfaciliteiten
Parkeervergunningen
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte

Interesse in de woning?

Bel 010 521 96 60
Plan bezichtiging

Locatie

Deel deze woning